Autoilusta ammatti

Autoilusta ammatti

Autoilusta ammatti 480 640 VamY

rvl-palvelut.fi

 


 

Olen 42-vuotias helsinkiläinen. Minulla on synnynnäinen selkäydinvamma ja liikun pyörätuolilla. Aiemmin olen tehnyt toimistotyötä palkallisena. Kuitenkin minulla on aina ollut kova yrittämisen halu, isältäni peritty. Niinpä perustin oman toiminimen vuonna 2019. Pidän siitä, että saan tehdä töitä itsenäisesti. Voin ottaa kumppanini ja kissamme mukaan töihin. Lisäksi pystyn sisällyttämään fysioterapiani sekä mahdolliset lääkärikäynnit päivällä ilman, että minun pitää olla kokoajan kyselemässä muilta voinko käydä siellä.

Päivät eivät ole samanlaisia ja asiakkaat ovat kaikki erilaisia.

Ensin minulla oli paljujen vuokrausyritys, mutta se vaati niin paljon huoltotoimenpiteitä ja kunnostusta, että rahaa meni paljon enemmän kuin tuli. Lopetin sen kannattamattomana.

Olin vähän aikaa palkkatyössä varainhankkijana, mutta se työ ei ollut yhtään minua varten.

Veri veti yrittäjäksi.

Minulla on pakettiauto käytössä ja olen aina rakastanut autolla ajamista, siitä tuli idea hyödyntää tätä yritystoiminnassa. Kotikaupunkini myönsi minulle 120 tuntia henkilökohtaista-apua kuukaudessa yritystoimintani pyörittämiseen. Minulla on neljä yhteistyökumppania, lähinnä kuljetan kukkia. Joulu sekä muut juhlapyhät ovat vilkkaimpia aikoja, mutta yllättävän paljon kukkalähetyksiä on ihan tavallisena tiistaina. Joulunaikaan lähetyksiä oli parhaana päivänä 23 kpl. Teen myös pieniä muuttoja, tarvittaessa kuljetan huonekaluja tai muuta tavaraa kierrätykseen.

 

Back to top