vamy_perustaminen

Tapahtuu meillä

ja muualla

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää vammaisten yrittäjien toimintaedellytyksiä, yhteistyötä ja toimintaverkostoja


Potkua yrittäjyyteen -webinaarisarja käynnissä

Tule kuuntelemaan ja kysymään liiketoiminnan asiantuntijoilta!

Viime keväälle suunnitellut vammaisten yrittäjäpäivät vaihtuivat webinaarisarjaan yrittäjyydestä elo-lokakuulle. Mistä sinä saat potkua yrittämiseen ja miten pidät tekemisen intoa yllä nyt, kun poikkeustilanne alkaa helpottua koronan jälkeen?

Tule kuuntelemaan ja kysymään liiketoiminnan asiantuntijoilta! Saat tuulta bisnekseen ja kehittymiseen. Osallistu ja keskustele! Kerro kaverillekin! Webinaarisarja on maksuton, ja voit katsoa jaksot myöhemminkin tallenteelta. Webinaarisarjaan ovat tervetulleita kaikki vammaiset yrittäjät tai yrittäjyyttä suunnittelevat. Webinaareissa ei ole viittomakielen tulkkausta.

Ilmoittaudu webinaariin pari päivää ennen jaksoa tai koko sarjaan ennen ensimmäistä jaksoa. Ilmoita myös, haluatko esitysmateriaalin etukäteen. Saat sen jälkeen sähköpostiisi Teams-osallistumislinkin. Ilmoittaudu yksittäiseen webinaariin tai koko webinaarisarjaan sähköisellä lomakkeella.

Webinaaritallenteet

Webinaarisarjan tallenteet löydät Invalidiliiton sivustolta, johon ne päivittyvät webinaarisarjan edetessä.

Ohjelma

Ke 19.8. klo 17–18.30 Yrittäjätarinaa – Miten poikkeustilanne vaikutti yrittämiseen?  Miten eteenpäin?  – Vammaiset yrittäjät kertovat.

Ke 26.8. 17–18.30 Yrittäjän työhyvinvointi – Miten jaksaa yrittäjänä? projektipäällikkö –  Merja Suoperä, Suomen Yrittäjät

Ke 16.9. klo 17–19 Tuotteistaminen ja tuotteiden/palveluiden hinnoittelu. Mitä tuotteistaminen on? Ostetaanko hintaa vai hyötyä? Mitkä ovat hinnan muodostusmallit? Asiakasvalinta hinnoittelun lähtökohdaksi?  – MBA, yritysneuvoja Juuso Markkanen 

Ke 30.9. klo 17–18.30 Kevytyrittäjyys – mitä se tarkoittaa? Esittelyssä laskutuspalveluyritykset,  kuten UKKO,  Eezy ja OP-kevytyrittäjyys.

Ke 7.10. klo 17–19 Somemarkkinointi, myynti verkkokaupassa – Mihin kannattaa panostaa somemarkkinoinnissa? Miten myyntiä lisää verkkokauppaan? – Yrittäjä, kouluttaja, viestintäkonsultti, MAT, Tarja Pursiainen, Activeworking Oy.

Tule mukaan!

Paikka: Webinaarisarja järjestetään Teams-yhteydellä, johon voit osallistua tietokoneella tai matkapuhelimella. Voit halutessasi ladata sovelluskaupasta Teams-sovelluksen, mutta Teams toimii myös verkkoselaimessa (esim. Chrome, Firefox).

Lisätietoja webinaarisarjasta: Sinikka Winqvist, Invalidiliitto, p. 044 765 0633, sinikka.winqvist@invalidiliitto.fi tai Jaana Argillander, Näkövammaisten liitto, p. 050 5966736, jaana.argillander@nkl.fi.

Potkua yrittäjyyteen -webinaarisarjan järjestäjät

Invalidiliitto ry, Näkövammaisten liitto ry, Neuroliitto ry, Lihastautiliitto ry, HUN ry, Käsillä – Näkövammaisten käsityöyrittäjävalmennus, Kuurojen liitto ry ja Suomen Vammaisyrittäjät ry

https://www.invalidiliitto.fi/ajankohtaista/potkua-yrittajyyteen-webinaarisarja-alkaa-elokuussa


VamY on Vuoden toimija 2019

Tukilinja, virallisesti Vammaisten koulutuksen ja työllistymisen tuki (VKTT) ry, on pieni asiantuntijaorganisaatio. Sen julkaiseman vammaisalan erityisaikakauslehti Tukilinjan tuotolla jaetaan tukia, joita voivat hakea kaikki pitkäaikaisesti toimintarajoitteiset henkilöt ja heitä edustavat yhteisöt. Myös useat VamYn jäsenet ovat saaneet Tukilinjan avustuksia vuosien mittaan.

Vuoden toimija on apuraha, jota ei voi hakea, vaan jonka saajat Tukilinja päättää itse. VamY sai vuoden 2019 suurimman tuen 10.000 €.

Apuraha koulutus-, verkostoitumis- ja markkinointikuluihin keväällä 2019 perustetulle vammaisten yrittäjien valtakunnalliselle yhdistykselle. Yhdistyksen tavoitteena on tukea vammaisia yrittäjiä ja parantaa heidän toimintamahdollisuuksiaan ja liiketoimintansa edellytyksiä. Se osallistuu myös Suomen Yrittäjien tapahtumiin ja pyrkii sitä kautta edistämään jäsenistönsä näkyvyyttä ja verkostoitumista. 

Avustusta käytetään mm. koulutus- ja verkostoitumisristeilyyn 20.-21.9.2020 

    Back to top