Luontokuvaus oli Kimmon pelastus

Luontokuvaus oli Kimmon pelastus

Luontokuvaus oli Kimmon pelastus 1920 1080 VamY

kimmoke.fi/

lampikarhu

Hei, nimeni on Kimmo Mäkiranta 

Olen Nurmijärveläinen valokuvaaja, joka aloitti valokuvaamisen vuonna 2008 moottoriurheilun parissa. Nykyään pääosin kuvaan luontoa ja sen elämää. En tarkemmin valikoi tiettyjä kohteita tai lajeja vaan pyrin kuvaamaan ja dokumentoimaan luontoa mahdollisimman monipuolisesti. 

Olen koko ikäni liikkunut luonnossa isäni mukana metsällä ja luonto oli ehkä jopa liian lähellä minua. Sitä ei osannut arvostaa ja sinne oli liian helppo lähteä kotipihalta. Tilanne kuitenkin muuttui vuonna 2011. 

Tuolloin minun todettiin sairastavan Ms-tautia. Sairaalan ikkunasta ulos katsoessa mietin pääsisinkö luontoon enää ikinä omin jaloin? Onneksi omat jalat alkoivat taas kantaa ja opin uudelleen kävelemään. Siitä alkoi kuntoutuminen ja seikkailu, joka vei minut lähimetsiin sekä myöhemmässä vaiheessa kauemmas. 

Vuonna 2014 olin taas sairaalassa ilman kävelykykyä ja nähtyäni televisiosta Petojen paratiisi dokumentin, tiesin mitä haluaisin tehdä mikäli kuntoutuisin vielä kävelykykyiseksi. Kokonaan en toipunut sairaalareissusta vaan jouduin pois koneistajan työstäni sairauden takia. Tässä kohtaa kuvaamisesta tuli minun pelastus. 
 
Kuvaaminen on muuttunut vähitellen isommaksi osaksi elämääni ja nyt se on minulle joka päiväistä elämää. Tammikuussa 2020 päätin, että kuvistani alkaisi myös tuotteita tulla ja niinpä perustimme tämän sivuston ja oman toiminimen. 

Olen myös koulutettu kokemusasiantuntija. Olen erilaisten yhdistysten ja yritysten tilaisuuksissa ollut kertomassa oman tarina ja sen kuinka siitä olen selviytynyt. Koulutuksen kautta minulla on myös mahdollisuus osallistua erilaisten palveluiden tuottamisen suunnitteluun jne. 
 
Mikäli tarvitsette erilaisia kuvia, kuvatuotteita tai muita palveluita niin ottakaa rohkeasti yhteyttä 

info@kimmoke.fi 

puh 050 5123359 

Hallitus

Suomen Vammaisyrittäjät Riikka Saastamoinen

Riikka Saastamoinen

Puheenjohtaja

Helena Tähtinen-Kivikäs

Varapuheenjohtaja

Suomen Vammaisyrittäjät Antero Kautto

Antero Kautto

Jäsenasiat ja talous

Joel Burgos

Mediavastaava

Riku-Ville Laurila

Riku-Ville Laurila

Hallituksen jäsen

Jutta Ikonen

Viestintävastaava

Suomen Vammaisyrittäjät Heidi Hamari-Martimo

Heidi Hamari-Martimo

Sihteeri

© Suomen Vammaisyrittäjät ry 2019-2022

Back to top