Ajankohtaista

10.8.2019 Logokilpailu

Yhdistys on käynnistänyt logokilpailun uudesta yhdistyksen logosta. Lisätietoja kilpailusta ja kilpailun säännöt löydät tästä.


8.8.2019 Ylimääräinen yhdistyksen kokous (jäsenistölle)

Aika: ke 18.9.2019 klo 17.30
Paikka: Invalidiliitto (Mannerheimintie 107, 00280 Helsinki, käyntiosoite Nauvontie 8)

Kokous on tarkoitettu vain yhdistyksen jäsenille.  Kokouksessa on kahvitarjoilu, josta johtuen ilmoitathan tulostasi kokoukseen osoitteella info@vamy.fi viimeistään ma 16.9.2019 mennessä. Kokoukseen on mahdollista osallistua Skype-yhteyden kautta ja valtakirjalla.

Voit liittyä helposti yhdistyksen jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen.


8.8.2019 Puheenjohtajan eroaminen

Puheenjohtaja Tero Kokko on eronnut tehtävästään 19.6.2019 ja hallituksen varapuheenjohtaja Maija Aatelo hoitaa puheenjohtajan tehtävää, kunnes uusi puheenjohtaja valitaan yhdistyksen kokouksessa.


8.5.2019 Lehdistötiedote

Lehdistötiedote, vapaa julkaistavaksi keskiviikkona 8.5.2019 klo 10

Vammaisille yrittäjille oma yhdistys

Toukokuun 2. päivänä 2019 perustettiin Suomen vammaisyrittäjät ry – VamY

Oma yhdistys päätettiin perustaa, koska vammaisyrittäjät kokevat usein olevansa yksin, vaikka yrittäjinä he ovat samanlaisia yrittäjiä kuin muutkin. Jokaisella on oma motivaationsa yrittäjyyteen, oma taustansa ja tarinansa, joiden kautta yrittäjyys on alkanut. Yritysaloja on monenlaisia ja yritysten koot vaihtelevat yhden ihmisen yrityksistä aina useampia työllistäviin yrittäjiin.

Yhdistyksen tavoitteena on tukea vammaisia yrittäjiä ja parantaa heidän toimintamahdollisuuksiaan. Vammaiset yrittäjät, kuten yrittäjät yleensäkin, tarvitsevat verkostoja ja toisten yrittäjien tukea. Aloittavat yrittäjät hyötyvät kokeneempien yrittäjien vinkeistä.

Yrittäjä jää helposti yhteiskunnan jalkoihin, eikä kaikilla ole aikaa pysähtyä huomaamaan erilaisten yrittäjien vahvuuksia.

Yrittäjinä olemme ammattitaitoisia ja luotettavia kumppaneita, sanoo puheenjohtaja Tero Kokko 

Suomen vammaisyrittäjät ry – VamY

Toimii vammaisyrittäjien, yrittäjäyhdistysten ja kuntien sekä muiden yhdistysten toimintaa tukevien yhteisöjen välisenä yhteistyöelimenä

Edistää vammaisyrittäjien osallisuutta yhteiskunnassa

Toimii yhteistyössä vammaisyrittäjien, yrittäjäyhdistysten, julkisyhteisöjen sekä muiden yritystoimintaa tukevien tahojen kanssa.

Edistää vammaisyrittäjyyttä yhtenä työllistymisen muotona

 

Lisätietoja:

Yhdistyksen varapuheenjohtaja, Maija Aatelo, pj@vamy.fi, www.vamy.fi

Yritystä!-hanke, hankepäällikkö Sinikka Winqvist sinikka.winqvist@invalidiliitto.fi 044 7650 633

 


7.5.2019 Jäsenhakemuksia otetaan vastaan

Yhdistys on avannut sähköisen jäsenhakemuksen vastaanoton osoitteessa https://www.vamy.fi/yhdistys/jaseneksi/


Yhdistys on perustettu 2.5.2019

Suomen Vammaisyrittäjät ry:n perustamiskirjan allekirjoitti 16 henkeä Peurungassa 2.5.2019. Lisätietoja sivustolle tulossa lähiaikoina.